Skip to main content

We zijn wel in
voor een mooie uitdaging!

Van ontwerp tot oplevering.

Samenwerking levert het beste resultaat!
We begeleiden het hele traject, maar het vraagt wel iets van jou!

Kennismaking

Waarmee kunnen we helpen

Vaak is nog niet duidelijk wat de concrete wensen zijn. In een  eerste gesprek gaan we uitgebreid de vraag verkennen en door onze ruime ervaring (19 jaar) kunnen we ideeën delen, voorbeelden laten zien en de mogelijkheden bekijken. De koffie staat klaar!

Akkoord

Duidelijke afspraken

Is duidelijk wat er gebouwd moet worden, dan maken we een offerte met de technische componenten, software en tijdsindicatie. Geen variabele kosten, maar een vast bedrag voor het gehele traject. Simpel, duidelijk en betrouwbaar. Daar houden we van!

Prototype

Ontwerp/voorbeeld

Ontwikkelen doen we vooral samen! Na de verkenning van de doelen, uitstraling enz. wordt een eerste concept uitgewerkt en besproken. Daarna ontwikkelen we iteratief verder tot de site staat als een huis. Interactie met elkaar staat voorop en levert het beste resultaat!

Oplevering

Een prachtig product

Als alle functionaliteit is ontwikkeld en getest, de wensen zijn ingevuld, dan kan de site live!  Op de juiste domeinnaam wordt de site in productie gezet en gekoppeld aan Google Analytics. Na oplevering monitoren we goed of alles goed werkt. Aansluitend vindt ook de facturatie plaats.

Je hebt vast nog vragen...

Wacht dan niet langer en onderzoek of wij je kunnen helpen.
Een kennismakingsafspraak is eenvoudig gemaakt!
Geheel vrijblijvend, je bent van harte welkom!

Zelf je site aanpassen?

Uiteraard zien we dat graag en kunnen helpen door gerichte training en ondersteuning te geven.
Omdat we vaak gebruik maken van CMS systemen zoals Joomla of Wordpress wordt het eenvoudiger om het contentbeheer van de site zelf te doen.
Een klein stukje zelf doen en de rest door ons, of wil je alles zelf gaan beheren? Dat kan zeker, waarbij we je kunnen ondersteunen als je er even niet uitkomt. Een fijn idee en zo kunnen we allebei doen waar we goed in zijn. Geringe inspanning en kosten, tegen maximaal resultaat en flexibiliteit.