Een team van specialisten

We stellen ons graag aan je voor

De kracht van samen

Het Netnog logo bestaat uit twee verbonden accolades.
Een verbinding waar je van kunt profiteren!

Een accolade verbindt een aantal regels in onze schrijftaal. Bij Netnog staat de accolade voor verbinding met een aantal partners die mooie diensten aanbieden. Partners die stuk voor stuk hun vak beheersen en er lol in hebben je te helpen.

Door deze samenwerking ondersteunen we jou als klant, met mooie en goede on- en offline toepassingen.
Dat is het doel en de kracht die het logo weergeeft.

Tekstschrijver

Vind jij het leuk om te helpen bij het schrijven van teksten voor oa websites?

Bij het ontwikkelen van een goede website, flyer, poster of ander communicatiemiddel is het van belang hier de juiste tekst bij te plaatsen.
Ben jij krachtig in het vertalen van een boodschap naar goede tekst en vind je het leuk om in samenwerkingsverband te werken?
Dan kom ik graag met je in contact.

Een keer kennismaken en wensen verkennen stel ik op prijs!

Martine van Bon

Grafisch ontwerper

Ideeën vormgeven, daar ligt de kracht van BONtwerp grafische vormgeving. Ik help je graag naar een professionele uitstraling! Ik denk met je mee, ontwerp en realiseer een product met gevoel en voor de doelgroep die bij je past.
Dit doe ik met behulp van tekst en beeld, vorm en kleur. Hierbij is het luisteren naar jouw wensen en het stellen van de juiste vragen de basis voor het maken van een passend ontwerp. Van logo, complete huisstijl, flyer, folder, boek(omslag), advertentie tot verhuiskaart of geboortekaartje. Alles is mogelijk!

Grafische vormgeving is erg belangrijk bij de communicatie naar je klanten. Wat is je doelgroep? Wat wil je als bedrijf uitstralen? Is het terug te zien in je drukwerk? Dit allemaal is voor ieder bedrijf een uniek proces. Ik help en begeleid je bij dit proces op persoonlijke en professionele wijze.

BONtwerp grafische vormgeving staat voor persoonlijk en direct contact, één aanspreekpunt! Jouw ambities en passie voor je bedrijf en mijn ervaring en liefde voor grafische vormgeving vormen de ideale combinatie voor een optimaal en passend resultaat.

 

Marko ten Klooster

Webdesigner en functioneel beheerder

Ik vind het geweldig om met technische uitdagingen bezig te zijn. Of het nu hardware of software is, ik bijt me erin vast en kom meestal tot een mooi en gewenst resultaat. Ik mag graag mensen ondersteunen bij het oplossen van deze technische- of functionele vraagstukken.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven en werk ik op dit moment als applicatiebeheerder bij Bentacera, een Financiële dienstverlener uit Leeuwarden.
Daarnaast beheer ik diverse websites en webshops. Een leuke om te melden is die van de Sven Kramer Academy.
In het technisch beheer van websites ondersteunen Henk en ik elkaar.

Henk Flederus

Webdesigner en accountmanager

Mijn passie in hobby en werk ligt in de combinatie van mens en techniek. De verbinding zoeken tussen gebruiker, leverancier en realisatie van een gewenst eindproduct. Daar ligt mijn uitdaging, toegevoegde waarde, kennis en ervaring. Dit vertaalde zich in het verleden door deelname aan implementatietrajecten bij de overheid of commerciele bedrijven. Agile en iteratief werken vind ik erg prettig en ik heb ervaring met rollen als scrummaster en productowner, procesontwerper en trainer. Eens per jaar mag ik aan de HAN LinkedIn trainingen verzorgen, een leuke uitdaging met jonge mensen die op een nieuwe manier kijken naar werk en gebruik van Social media.

In 2004 ben ik Netnog websites gestart en inmiddels nadert de hoeveelheid ontwikkelde website de 100. Waarbij vooral opvalt dat alle relaties langdurig verbonden zijn aan mij en ons. Ik vind het geweldig dat ik een aantal partners mag vermelden op deze pagina. Een mooie nieuwe ontwikkeling voor alle (nieuwe) relaties en welke in 2022 verder vorm zal krijgen verwacht ik.

Meer weten?

Kom dan eens vrijblijvend in gesprek.
De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

Contact

Netnog websites
Paalbalk 7
6852 GS  Huissen
M 06 331 747 52
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.netnog.nl

KvK 09143381
Triodosbank NL91TRIO0379727889

Joomla JRD

netnog websites logo resource reg.provider

Netnog websites staat vermeld in de Joomla! Resources Directory.

Vraag

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

netnog websites de kracht van samen icon small© 2023 Netnog websites
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.